Weboldalunk a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információ
Menü
Ön itt jár: > >

Faliújság

Pénteken levendula parádé!

Nem az első, nem is az utolsó alkalom, hogy olyasmivel állunk elő, ami nem része a hétköznapi tevékenységünknek. Most éppen hatalmas levendula vásárt csapunk. Ami azt jelenti, hogy csak április 20-án a piacinál kedvezőbb áron vásárolhat nálunk levendulát. És hogy azért a kötődés mégiscsak meglegyen, ráadásként kínálunk nagyon sokféle levendulás háztartási eszközt is! Ez a nap a levendula körül forog majd, szóval a levendula szerelmeseinek kötelező. A többieknek pedig erősen ajánlott, mert jó lesz. Nagyon. Szeretettel és rengeteg levendulával várjuk!

Rattanizáljunk! Mostanában nagyon megy a rattan. Annyira, hogy a jellemzően műanyagban utazó gyártók sem akarnak kimaradni a jóból. Dobják is piacra sorban a rattan hatású mindenféléket. Ezek megítélése erősen véleményes. Először is, vannak azok, akik...
Uccu neki, vesd el magad Csak halkan mondjuk, de teljesen úgy néz ki, hogy véget ért a tél. Ami azt jelenti, hogy elkezdhetünk a tavaszra gyúrni. Már aki még nem kezdte el.
A Marázplast az év Somogy megyei vállalkozása

Dicsekedni nem szép dolog, de mi most fogunk. Nagyon örülünk és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Marázplast lett az év Somogy megyei kisvállalkozása. Rengeteg munka van mögötte és nyilván nem ezért csináltuk, de ettől még kimondhatatlanul jól esik az elismerés.

Az idei nyár slágerterméke Minden évnek megvan a maga slágerterméke. Tavaly például a fedeles, szívószálas bögréért volt mindenki megőrülve, egyszerűen nem tudtunk annyit hozni belőle, hogy elég legyen. Idén ehhez képest jóval nagyobb a csend, talán azért, mert tavaly már mindenki beszerezte, aki akarta. Vagy egyszerűen csak levonult a hisztériahullám a virtuális piaci folyón.....
Vigyázz! Kész! Befőzés!

Lassan itt a befőzési szezon. Vagy nem is olyan lassan. Néhány évtizeddel ezelőtt a családok döntő többségében a befőzés éppúgy nem volt kérdés, mint a karácsony vagy a húsvét - jön a nyár, befőzünk. 

Anya csak egy van

Vámos Miklós sok éve írt egy könyvet, "Anya csak egy van" címmel. A regény üzenete az, hogy anya gyakran idegesítő, néha kiborító, időnként mintha egyenesen küldetésének érezné, hogy az agyunkra menjen.

Gondolkodás nélkül hoz minket kínos helyzetbe és olyan könnyedséggel táncol az idegeinken, mint senki más. De mindezek ellenére mégiscsak ő Anya, a legkülönlegesebb lény az életünkben.

A regény nagy erőssége, hogy nem beszél mellé. Nem próbálja Anyát idealizálni, annak mutatja, ami: embernek. Nem tökéletes, nem hibátlan, nem szent. Nem is szabad, hogy ezt várjuk tőle. Ugyan miért lenne Anya vastagabb páncéllal felvértezve az élet csapásaival szemben, mint bárki más? Csak azért, mert Anya?...

A Föld napja - de minek? Április 22-én ünnepeljük a Föld napját. Már aki. Ilyenkor szokás sokkolóan eredeti jó tanácsokat adni (inkább menj gyalog vagy biciklivel), illetve olyan termékeket kínálgatni, amelyek valamilyen módon kapcsolhatók az esemény gondolatiságához. Hogy ez a kapcsolat mennyire természetes vagy erőltetett, az egy másik kérdés. Mindenesetre mi most egyikkel sem próbálkoznánk. Ehelyett arról írnánk pár sort, miért kell egyáltalán Föld napjának lennie és legfőképp: min érdemes elgondolkodni ennek kapcsán.
Mától elérhető új közösségi bejelentkezés: a GoodID Jelszó? Mostantól elfelejtheti! ​Teljes kontroll a személyes adatai felett!
A húsvét már lőtávolban van! Ugyan húsvétig van még három hét, de - ahogy ezt Einstein is felfedezte az atomi és molekuláris jelenségek kutatása közben - az ünnepek előtt gyorsabban telik az idő. Pontosabban: 

Keresés