Weboldalunk a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információ
Menü

A Marázplast az év Somogy megyei vállalkozása

A Marázplast az év Somogy megyei vállalkozása

Dicsekedni nem szép dolog, de mi most fogunk. Nagyon örülünk és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Marázplast lett az év Somogy megyei kisvállalkozása. Rengeteg munka van mögötte és nyilván nem ezért csináltuk, de ettől még kimondhatatlanul jól esik az elismerés.

Amikor valaki ilyen díjat vagy kitüntetést kap, illik és szokás köszönetet mondani. Ezt mi sem hagynánk ki. Először is, köszönet illeti a munkatársakat, akik rengeteget tettek azért, hogy méltóak legyünk erre az elismerésre. Tényleg hihetetlenül jó a csapat, nem ritka, hogy erőn felül teljesítenek és lenyűgöző, hogy ebben általában semmi különlegeset nem találnak. Ha ők nincsenek, akkor nincs ez a díj sem.

De ugyanígy köszönettel tartozunk a vásárlóinknak is. Hiszen végső soron ők éltetik, ők teszik egyre nagyobbá a Marázplastot. Tehetünk mi bármit, ha Ők nem vásárolnak, nem olvassák a hírleveleinket, a Facebook posztjainkat, akkor most nem tartanánk sehol. Bár mi kaptuk az elismerést, de ez legalább annyira a vásárlóinkat is illeti. Köszönjük mindenkinek, aki idén ránk szavazott és egyet megígérhetünk: ez még csak a kezdet! :)

Üdvözlettel:

Maráz Ferenc

Tulajdonos-ügyvezető

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés