Weboldalunk a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információ Rendben!
Termékek Menü
0
Rózsafánk sütő Nr.15357 Katt rá a felnagyításhoz

Rózsafánk sütő Nr.15357

Ár:
899 Ft (708 Ft + ÁFA) +szállítási díj
Egységár: 899 Ft/db
Cikkszám: 5999541203801
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 45
Várható szállítás: 2018. február 22.
Nyomtatási nézet

Anyaga: fa, rozsdamentes acél


Mérete: átmérője 15 cm, a forma magassága 2,1 cm, a nyél hossza 27 cm, teljes hossza 46 cm

Leírás

Receptötlet :)


Rózsafánk kb. 20 darabhoz


Hozzávalók:



  • 0,5 l tej

  • 5 db tojás

  • 3 ek. cukor

  • 1 csipet só

  • 1 késhegynyi szódabikarbóna

  • 20 dkg finomliszt

  • 5 dl olaj (a sütéshez)

  • 2 ek. porcukor (a szóráshoz)



Elkészítés:




  1. A tojásokat tálba ütjük és összekeverjük a cukorral.

  2. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk, plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük. (A lisztet szűrőn átszűrjük, hogy ne legyen csomós.)

  3. 1 literes lábosba fél liter olajat öntünk, felmelegítjük, a nagyrózsa sütőformát belehelyezzük. Mikor már minden felforrósodott, akkor a formát belemártjuk a tésztába, majd a forró olajba visszahelyezzük. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele teljesen, mert akkor a sütés után nem jön le a formáról a sütemény. (2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején.)

  4. Hirtelen átsül (kb. 30 másodperc). A megsült tésztát az olajból kiemeljük, egy tálca felett megrázogatjuk és tálcára helyezzük.

  5. Amikor az összes rózsa kisült, porcukorral gazdagon megszórva kínáljuk. 


Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezt is ajánljuk