Weboldalunk a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információ
Menü

Szállítás és fizetés

 

Fizetési feltételek

A Marázplast Háztartási Webáruházban lehetőség van (előre történő) banki átutalásra és utánvétellel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

 

 

Kiszállítás futárszolgálattal

A küldemények kézbesítését, szállítását a Magyar Posta futárszolgálata (MPL) végzi. A kézbesítés várható időtartama a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanap.

A kiszállítás díja:

  • előre utalás esetén 10.000.-Ft-os rendelési összértékig:
    • Házhozszállítás: 1090.-Ft; 
    • Postán maradó, Postapont: 890.-Ft; 
    • Csomagautomata: 790.-Ft
  • utánvét díja: +400.-Ft
  • törékeny (jellemzően üveg) termékek esetében a kiszállítás alapdíján felül 50% felár fizetendő.
  • A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes (főleg az átlagos csomagméretet jóval meghaladó méretű) termékek esetében egyedi kiszállítási díjat állapítson meg, ezt azonban még a rendelés teljesítése előtt egyezteti a Vásárlóval.

A szállítás időpontjáról a Vásárlónak lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

 

 

Kiszállítás túrajárattal

A túrajáratos kiszállítást csak érvényes viszonteladói státusszal rendelkező vásárlóink vehetik igénybe. A túrajáratos kiszállítást a Szolgáltató saját szállítóeszközével végzi. A megrendelt termékek átadása jellemzően a Megrendelő telephelyén történik. Van lehetőség más, a túraútvonalba eső helyszín választására is, ennek egyeztetéséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A túrajáratos kiszállítás ingyenes, a megrendelt termék(ek) ellenértéke kifizethető előre utalással, illetve az átvételkor is.

 

 

Személyes átvétel

Amennyiben a Vásárló igényli, lehetősége van a megrendelt termékek személyes átvételére is. Ez a Szolgáltató székhelyén, nyitvatartási időben történhet meg, miután a Szolgáltató visszajelezte, hogy a megrendelt áru átvehető. A fizetés történhet előre utalással, valamint személyesen, a megrendelt áru átvétele során.

 

 

A szállítástól való elállás joga

Bár a Szolgáltató folyamatosan törekszik arra, hogy a Weboldalon valós raktári állapotokat jelenítsen meg, fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szállítástól, amennyiben a Vásárló olyan termék(ek)et rendelt meg, amely(ek) csak az informatikai rendszer hibájából kifolyólag látszottak raktáron lévőnek, de a megrendelés időpontjában a Szolgáltatónak nem álltak rendelkezésére. Ebben az esetben a Szolgáltató köteles erről a Vásárlót tájékoztatni és igény szerint módosítani vagy törölni a megrendelést.

 

Keresés