Weboldalunk a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információ Rendben!
Termékek Menü

Törzsvásárlói program

Mi jutalmazzuk a hűségét! Hogy hogyan? Regisztráljon be webáruházunkba, vásároljon, cserébe mi hűségpontokat adunk, melyeket a következő vásárlásai során használhat fel.

 

Ki veheti igénybe a kedvezményeket?

Minden regisztrált kiskereskedelmi vásárlónk.

 

Hogyan kaphatom meg a pontjaimat?

Minden regisztrált kiskereskedelmi vásárló számára vásárlásai után hűségpontokat írunk jóvá a felhasználói fiókján. A jóváírás mértéke 20.-Ft-onként 1 hűségpont. Tehát pl. 1.280.-Ft értékű vásárlás után ez 64 pontot jelent. A pontokat a szállítás teljesülésekor írjuk jóvá. A szállítási költség és az akciós termékek után nem járnak pontok.

 

Mennyit érnek a pontok?

Az összegyűjtött hűségpontokat a vásárló későbbi vásárlásai alkalmával igénybe veheti. A hűségpontok beváltása úgy alakul, hogy felhasználásnál 1 hűségpont 1 Ft-ot ér. Tehát pl. 500 hűségpontért 500.-Ft értékben vásárolhat.

 

Meddig válthatom be a pontjaimat?

Minden hűségpont a jóváírástól számított 2 éven belül vehető igénybe. Ennek lejárta után az addig összegyűjtött hűségpontok automatikusan törlődnek.

 

Hol tudom megnézni hogy mennyi pontom van?

Bejelentkezés után a Fiók menüpont alatt.

 

Hogyan válthatom be a hűségpontokat?

Pontjait a következő vásárlás során, a Kosár - Pénztár - Fizetési mód - Hűségpontok beváltása opciónál tudja beváltani. Válassza ki a fizetési módot, majd a fizetési mód kiválasztása után a "Hűségpontok beáváltása" opciónál tudja beváltani a hűségpontokat. A rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. Fogja meg a csúszkát és húzza el jobb oldalra. Az Ön által megadott pontmennyiség automatikusan levonásra kerül a vásárlás végösszegéből.

A hűségpontok beváltására vonatkozó korlátozó tényező, hogy a beváltott hűségpontok értéke legfeljebb a teljes vásárlási érték 30%-ig terjedhet. Vagyis, ha pl a vásárlás végösszege 10.000.-Ft, akkor ennél a vásárlásnál legfeljebb 3.000 hűségpont használható fel.

További megszorítás, hogy a húségpont beváltása semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze. Ha a kártyával rendelkező felhasználó többfajta kedvezmény igénybevételére is jogosult (pl. kupon), akkor el kell döntenie, hogy az adott vásárlás során ezek közül melyiket érvényesíti.

Az összegyűjtött hűségpontok készpénzre nem válthatóak át.