Weboldalunk a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információ
Menü

Törzsvásárlói program

Mi jutalmazzuk a hűségét! Hogy hogyan? Regisztráljon be webáruházunkba, vásároljon, cserébe mi hűségpontokat adunk, melyeket a következő vásárlásai során használhat fel.

 

Ki veheti igénybe a kedvezményeket?

Minden regisztrált kiskereskedelmi vásárlónk.

 

Hogyan kaphatom meg a pontjaimat?

Minden regisztrált kiskereskedelmi vásárló számára vásárlásai után hűségpontokat írunk jóvá a felhasználói fiókján. A jóváírás mértéke 20.-Ft-onként 1 hűségpont. Tehát pl. 1.280.-Ft értékű vásárlás után ez 64 pontot jelent. A pontokat a szállítás teljesülésekor írjuk jóvá. A szállítási költség és az akciós termékek után nem járnak pontok.

 

Mennyit érnek a pontok?

Az összegyűjtött hűségpontokat a vásárló későbbi vásárlásai alkalmával igénybe veheti. A hűségpontok beváltása úgy alakul, hogy felhasználásnál 1 hűségpont 1 Ft-ot ér. Tehát pl. 500 hűségpontért 500.-Ft értékben vásárolhat.

 

Meddig válthatom be a pontjaimat?

Minden hűségpont a jóváírástól számított 2 éven belül vehető igénybe. Ennek lejárta után az addig összegyűjtött hűségpontok automatikusan törlődnek.

 

Hol tudom megnézni hogy mennyi pontom van?

Bejelentkezés után a Fiók menüpont alatt.

 

Hogyan válthatom be a hűségpontokat?

Pontjait a következő vásárlás során, a Kosár - Pénztár - Fizetési mód - Hűségpontok beváltása opciónál tudja beváltani. Válassza ki a fizetési módot, majd a fizetési mód kiválasztása után a "Hűségpontok beáváltása" opciónál tudja beváltani a hűségpontokat. A rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. Fogja meg a csúszkát és húzza el jobb oldalra. Az Ön által megadott pontmennyiség automatikusan levonásra kerül a vásárlás végösszegéből.

A hűségpontok beváltására vonatkozó korlátozó tényező, hogy a beváltott hűségpontok értéke legfeljebb a teljes vásárlási érték 30%-ig terjedhet. Vagyis, ha pl a vásárlás végösszege 10.000.-Ft, akkor ennél a vásárlásnál legfeljebb 3.000 hűségpont használható fel.

További megszorítás, hogy a húségpont beváltása semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze. Ha a kártyával rendelkező felhasználó többfajta kedvezmény igénybevételére is jogosult (pl. kupon), akkor el kell döntenie, hogy az adott vásárlás során ezek közül melyiket érvényesíti.

Az összegyűjtött hűségpontok készpénzre nem válthatóak át.

Keresés