Marázplast Háztartási Áruház és Nagykereskedés

Törzsvásárlói program

MARÁZPLAST KFT.

Törzsvásárlói online pontgyűjtő program

Szabályzat

 

A Marázplast Kft. által biztosított online pontgyűjtő rendszerrel a vásárló kedvezményeket vehet igénybe online vásárlásai során. A pontgyűjtésre és a kedvezményekre vonatkozó szabályok a következők:

 A Marázplast webáruházba regisztrált vásárló számára vásárlásai után hűségpontokat írunk jóvá a kártyáján. A jóváírás mértéke 1.000.-Ft-onként 50 hűségpont. Tehát pl. 1.280.-Ft értékű vásárlás után ez 50 pontot jelent.

  1. Egyszeri 500 hűségpontot írunk jóvá azon regisztrált vásárlóink virtuális pontegyenlegén, akik hírlevelünkre feliratkoznak.

  2. A webáruházban összegyűjtött hűségpontokat a vásárló későbbi vásárlásai alkalmával igénybe veheti. A hűségpontok beváltása úgy alakul, hogy felhasználásnál 1 hűségpont 1 Ft-ot ér. Tehát pl. 500 hűségpontért 500.-Ft értékben vásárolhat.

  3. A hűségpontok beváltására vonatkozó korlátozó tényező, hogy a beváltott hűségpontok értéke legfeljebb a teljes vásárlási érték 30%-ig terjedhet. Vagyis, ha pl a vásárlás végösszege 10.000.-Ft, akkor ennél a vásárlásnál legfeljebb 3.000 hűségpont használható fel.

  4. A törzsvásárlói kártya felhasználására vonatkozó további megszorítás, hogy a kártya használata semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze. Ha a kártyával rendelkező felhasználó többfajta kedvezmény igénybevételére is jogosult, akkor el kell döntenie, hogy az adott vásárlás során ezek közül melyiket érvényesíti.

  5. Az online pontgyűjtő program által biztosított kedvezmények mindig a legutolsó vásárlástól számított 365 napon belül vehetők igénybe. Ennek lejárta után a virtuális pontegyenlegből addig összegyűjtött hűségpontok automatikusan törlődnek.

  6. A virtuálisan összegyűjtött hűségpontok készpénzre nem válthatók át.

  7. A pontgyűjtő program változásairól automatikus hírlevél értesítőt küldünk a felhasználó által megadott e-mail címre. A felhasználó az értesítésekről bármikor leiratkozhat az e-mailben található „Leiratkozás” linkre kattintva.

  8. A Marázplast Kft. Az online pontgyűjtő programhoz szükséges személyes adatokat saját rendszerében rögzíti.

  9. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az online pontgyűjtő hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes. A felhasználó a webáruház oldalán történt online regisztrációval önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Marázplast Kft. minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre. Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Marázplast Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Marázplast Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből vagy felfüggeszti a reklámanyagok küldését.