Marázplast - Háztartási cikk Szakáruház      webaruhaz@marazplast.hu      +36-20/520-2982

Viszonteladóknak

Bár a Marázplast 2012 óta kiskereskedelemmel is foglalkozik, a cég tevékenységének gerincét a viszonteladó partnerek kiszolgálása adja, hiszen ez hívta életre még 1997-ben és ez tette lehetővé, hogy elérje mostani méretét és kereskedelmi volumenét. Ezért a múltban, a jelenben és a jövőben is megkülönböztetett figyelemmel fordulunk viszonteladói partnereink felé és hisszük, ez is közrejátszik abban, hogy vannak, akik már az indulás óta állandó vásárlóink közé tartoznak.

Amikor valaki viszonteladónak jelentkezik, egyfelől törekszünk arra, hogy a lehető legkevésbé nehezítsük meg a dolgát, ezért csak olyan feltételeket támasztunk, amelyeket nem túl nagy kihívás teljesíteni. Ugyanakkor ezekhez a feltételekhez ragaszkodunk, mert azt szeretnénk, hogy viszonteladói státuszt csak az kaphasson, aki valóban viszonteladói tevékenységet végez. A feltételek a következők:

AZ ADÓSZÁM ÉS A MEGFELELŐ TEVÉKENYSÉGI KÖR IGAZOLÁSA

Viszonteladóként csak olyan egyéni vagy társasvállalkozást tudunk elfogadni, amelyik rendelkezik a megfelelő tevékenységi körrel és ezt igazolni is tudja. Ezt azért tartjuk fontosnak kihangsúlyozni, mert időnként félreértés adódik abból, hogy a vállalkozásként vásároló megrendelő azt feltételezi: vállalkozói státusza automatikusan jogosulttá teszi a viszonteladói kedvezményekre.    

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSNÁL MINIMUM NETTÓ 20.000.-FT ÉRTÉKET ELÉRŐ VAGY MEGHALADÓ RENDELÉS   

Ez a feltétel inkább csak jelképes és a szándék komolyságát mutatja, hiszen ha belegondolunk, még egy kis üzlet számára sem jelenthet teljesíthetetlen kihívást nettó 20.000.-Ft értékben árut vásárolni.    

AZ ADOTT ÜZLETI ÉVBEN LEGALÁBB NETTÓ 400.000.-FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS   

Ez azt jelenti, hogy ha Ön az adott év augusztusában csatlakozik viszonteladóként, akkor a következő év augusztusáig el kell érnie a nettó 400.000.-Ft-ot. Ez 12 hónapra lebontva átlagosan kevesebb, mint nettó 35.000.-Ft-os rendelésállományt feltételez, ami a tapasztalataink alapján egy aktívan működő üzlet számára bőven vállalható. Ugyanakkor fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az első félév eltelte után felülvizsgáljuk az addigi rendelésállományt és amennyiben az messze elmarad a részarányosan elvárhatótól, akkor megszüntetjük a viszonteladói státuszt. 

Amennyiben ezeket teljesíteni tudja és szívesen tartozna viszonteladóink közé, kérjük, regisztrálja magát webáruházunkba és e-mailben jelezze felénk viszonteladói igényét a webaruhaz@marazplast.hu címen! Felhívjuk a figyelmét, hogy a regisztráció nem ad automatikusan viszonteladói státuszt, csak az illetékes munkatársunk jóváhagyása után. Így, ha például hétvégén regisztrál, akkor csak a kiskereskedelmi árakat látja, a nagykereskedelmi árakat pedig csak miután a következő munkanapon a regisztráció jóváhagyásra került. Ha a viszonteladói státusszal kapcsolatban bármilyen további kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kolléganőnkkel!

Tóth Adrienn
viszonteladói képviselet
+36 82 436 022