Marázplast Háztartási Áruház és Nagykereskedés

Protect kombi hangyaírtó csalétek 3 db-os

VAN
Raktárkészlet:
Protect kombi hangyaírtó csalétek 3 db-os
1 390 Ft
Egységár: 463 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft

A termék online, csak viszonteladóink számára elérhető bejelentkezés után! Kiskereskedelmi vásárlóink a terméket, személyesen áruházunkban tudják megvásárolni. Szíves megértésüket köszönjük!

Doboz tartalma

3 db 2 g-os csalétek állomás

Jellemzők

Hangyairtás mesterfokon, Elpusztítja a teljes bolyt!, Magyar Termék Nagydíj 2011, Azonnali és hosszútávú hatás, Speciális négy az egyben csalétek

Részletek

Jellemzők

Hangyairtás mesterfokon, Elpusztítja a teljes bolyt!, Magyar Termék Nagydíj 2011, Azonnali és hosszútávú hatás, Speciális négy az egyben csalétek

Termék információk

Felhasználható: zárt térben, balkonon és teraszon kerti hangyák irtására.
A tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyet a hangyák kedvelnek. A rovarok pusztulása a csalétek kihelyezését követően 2-3 nap múlva várható. A készítmény egy rendkívül keserű anyagot - denatónium benzoátot - tartalmaz, amely segít megelőzni a véletlenszerű emberi fogyasztást.

Elpusztítja a teljes bolyt!
A kerti hangyák (Lasius niger, Lasius neglectus) élelmiszer keresés miatt gyakorta felkeresik a lakásokat. A megszerzett élelmet a dolgozók a fészkekbe szállítják, amelyek általában a kertben, a ház talapzatának közelében helyezkednek el. A Protect® Combi hangyairtó csalétek olyan hatóanyagokat tartalmaz, amely ölő- és a királynő meddőségét okozó hatással rendelkezik. Ez biztosítja, hogy idővel nemcsak az élelmiszert szállító dolgozók, hanem a bolyban élő egyedek is kipusztulnak.

Hangyairtó csalétek

Doboz tartalma

3 db 2 g-os csalétek állomás

Egyéb információk

Hatóanyag: 0,1% acetamiprid, 0,25% S-metoprén
Minősítése: III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer
Engedélyszáma: OTH 4649-3/2008

Felhasználás

Használati utasítás:
A csalétket tartalmazó műanyag állomás felső záró részét a jelölés mentén vágja le. Az állomás hátoldalán lévő ragasztókorongról húzza le a védőfóliát, majd ennek segítségével vízszintes vagy függőleges helyzetben rögzítse a csalétek állomást egy alkalmas felületen a hangyák vonulási útvonalán. Porózus, málló vakolatra ne ragassza fel! A csalétek állomást úgy ragassza fel, hogy a nyílása felülre vagy oldalra kerüljön, ügyelve arra, hogy a csalétek ne szóródjon ki!
A tartós hatás érdekében célszerű a csalétek állomást hosszabb ideig egy helyen használni. A csalogató hatás fokozása érdekében a csalétek állomás kihelyezésekor szórjon ki néhány szem granulátumot, anélkül, hogy azt érintené. A szer alkalmazásával egyidőben más rovarirtó szert, vegyszereket ne használjon, mert ez ronthat a csalétek hatásfokán. A csalétket a nedvességtől óvni kell! Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a csalétket, helyezze az állomást más helyre. A szer fáraóhangyák ellen nem hatékony, erre a célra a Protect® fáraóhangyairtó csalétket ajánljuk.

Tárolás

Eltarthatóság és tárolás: eredeti zárt csomagolásban, száraz, hűvös helyen tárolva, a gyártástól számított 2 évig használható fel.

Adatok
Cikkszám
KS-21745
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!