Marázplast Háztartási Áruház és Nagykereskedés

Protect szúnyog, és kullancsriasztó aeroszol 150 ml

VAN
Raktárkészlet:
Protect  szúnyog, és kullancsriasztó aeroszol 150 ml
1 999 Ft
Egységár: 13 327 Ft/l
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft

A termék online, csak viszonteladóink számára elérhető bejelentkezés után! Kiskereskedelmi vásárlóink a terméket, személyesen áruházunkban tudják megvásárolni. Szíves megértésüket köszönjük!

Használatával megelőzhetők a csípések okozta kellemetlen panaszok. Preventív védelem a kullancsok okozta Lyme-kór és agyhártya gyulladás ellen.

A PROTECT® szúnyog- és kullancsriasztó aeroszol gazdaságos, "családi" kiszerelésben kerül forgalomba.

Részletek

Felhasználás

Felhasználható: csípőszúnyogok (pl. Aedes és Culex fajok), kullancsok (pl. közönséges kullancs - Ixodes ricinus) és púposszúnyogok (pl. Simulium fajok) riasztására, távoltartására. Használati utasítás: Használat előtt a flakont alaposan rázza fel! A készítményt vékony rétegben, csak a vérszívó ízeltlábúaknak kitett bőrfelületeken vagy felsőruházaton illetve lábbelin alkalmazza! Függőlegesen tartva a falkont kb. 20-25 cm távolságból permetezze a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsölje szét. Az arcbőrt - a szem és a száj környékének kihagyásával - a kézre szórt permettel kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezére fújja a készítményt, és így kenje be vele a bőrüket. A gyermekek kézfejét ne kezelje! A bőrfelületre kent készítmény, a felvitt réteg vastagságától függően, a szúnyogokat 4-4,5, a púposszúnyogokat 0,5, a kullancsokat 0,5 órán keresztül tartja távol. Felnőttek szükség esetén a kezelést megismételhetik, de a riasztószer legfeljebb naponta kétszer alkalmazható.

Tárolás:

Eltarthatóság és tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös, max. 35°C-os hőmérsékleten, sugárzó hőtől védett helyen tárolva a gyártástól számított 2 évig használható fel.
Adatok
Cikkszám
KS-51201
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Biztonsági adatlap

A termék biztonsági adatlapja az alábbi linkre kattintva letölthető.

 

Biztonsági adatlap Protect szúnyog és kullancsriasztó aeroszol